Bejelentkezés tagok részére

Felhívás!

Szeretnénk ezúton felhívni a szoláriumstúdiók üzemeltetőinek figyelmét, hogy az Országgyűlés által elfogadott az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény értelmében legkésőbb 2012. június 30.-i határidővel van lehetőségük bejelentési kötelezettségükkel élni. A fenti törvényben előírt regisztrációs és bejelentési kötelezettség minden olyan szoláriumstúdióra vonatkozik, melyek italokat és élelmiszert is kínálnak eladásra vendégeik részére.

Amennyiben az elsőként idén esedékes bevallással és díjfizetéssel kapcsolatosan további tájékoztatásra van szükségük, figyelmükbe ajánljuk a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal weboldalán, vagy érdeklődjenek a Hivatal területileg illetékes szervénél.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/include/sql.php:13 Stack trace: #0 /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/index.php(726): adatbazis_disconnect() #1 {main} thrown in /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/include/sql.php on line 13