Bejelentkezés tagok részére

Különleges lehetőségek tagjaink részére

Az egyesület számos, üzemeltetőknek nyújtható lehetőséget térképez fel tagjai számára! Az Itt szereplő lehetőségek lényege a nagy mennyiségű csatlakozó személyekből álló csoportok létrehozása.

Minden szolgáltató létrehoz bizonyos csomag kedvezményeket nagyobb mennyiségű szolgáltatás értékesítésére. Ezeknek a csomagoknak egyedi, kedvezményes tarifát szabnak az igénybe vett mennyiség tekintetében.

A csoportbeli tagság már nem jár hűségnyilatkozatokkal, kötött időtartamokkal, kiszálláskori szankciókkal, vagy megszüntethetetlenséggel.

A legkedvezőbb díjszabású villamos energia!

Elsőként a Magyar Szolárium Üzemeltető Egyesület tagjai vehetik igénybe a kedvezményes díjszabású villamos energiaszolgáltatást. Az átlagos megtakarítás éves szinten 10-30 % között mozog, mely megtakarított összeget akár marketingre, akár fejlesztésekre is lehet fordítani, ezzel is növelve a stúdiók bevételét.

Minél hamarabb spórolunk a villamos energián, annál többet tudunk megtakarítani 2010-ben.

Jelentkezés itt.

Futárszolgálat

Magyarország egyik legolcsóbb futárszolgálatával küldheti csomagjait. Rendszeres (napi/heti) csomagküldés esetén szoftver kitelepítése biztosítható.

Megbízható, pontos, rövid határidő.

Árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kedvező árú szórólap

A nyomdai költségeknél fontos, alapvető szerepet játszik a nyomtatott mennyiség!

Mivel az egyesületnek folyamatos nyomdai szolgáltatásokra van szüksége alapvetően kedvezményes lehetőségekhez juthatnak a tagok. Minőségi szórólap gyártása minimális árakon, átlagosan 3-4,- Ft / db.

Mobiltelefon híváskedvezmények (szervezés alatt)

A tagok úgy érhetnek el csoportos kedvezményt, hogy semmilyen kötelezettség vállalása nélkül, (bármikor kiszállhatnak!) szerződés módosítás, más hálózathoz való csatlakozás nélkül beléphetnek az Egyesület mobil csoportjába. Csoporton belüli hívás díjmentes, hálózaton belül és hálózaton kívül is az átlagnál jóval alacsonyabb percdíjak érhetőek el.

Ilyen, és ehhez hasonló csoportos (nagy mennyiségre vonatkozó) kedvezményeket szeretnénk kérni különböző szolgáltatóktól!

A sok kicsi a szolgáltatóknál is nagyon sokra tud menni! Természetesen tagjainktól rendszeresen megkérdezzük, mire van szükségük.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/include/sql.php:13 Stack trace: #0 /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/index.php(726): adatbazis_disconnect() #1 {main} thrown in /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/include/sql.php on line 13