Bejelentkezés tagok részére

Csatlakozzon Ön is a Magyar Szolárium Üzemeltető Egyesülethez!

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés, hogy miért csatlakozzak az egyesülethez, miért fizessem be a tagdíjat, hiszen az egyesület nélkülem is véghez viszi a kampányt aminek a hasznát én is élvezem majd? És miért áldozzak én az amúgy is felére csökkent bevételemből egy egyesületi tagságra?

Sajnos sokan gondolják, hogy biztosan sok tagja van az egyesületnek, biztosan nagy és erős forgalmazók és gyár óriások állnak a háttérben, akiknek ugyancsak a túlélés eszköze a pozitív kampány. Ez azonban sajnos nem igaz!

Minden tervünk, célunk megvalósításához pénzre van szükség. Az egyesület a tagdíjakból és a forgalmazói gyártói hozzájárulásokból finanszírozza a céljait. Ez azonban erősen véges. Van azonban Magyarországon kb. 4000 szolárium üzemeltető, és gondoljunk csak bele, mekkora erőt képviselne 4000 vállalkozás és azok alkalmazottjainak jövője a jogalkotókkal, döntéshozókkal folytatott vitában? Ha minden üzemeltető csatlakozna az egyesülethez, a tagdíjjakból származó bevétellel nem jelentene gondot a teljes fenti kampány finanszírozása és már tavasszal visszaállna, sőt erősödne a forgalom a stúdiókban. Ez azonban jelenleg távolinak látszik. Sok, egyre több stúdió jelzi a csatlakozási szándékát, mégis a nagytöbbség (talán ahogy eddig is) arra apellál, hogy majd megoldódnak valahogy a dolgok. A mi félelmünk, ahogyan Európában más országokban is, hogy a felismerés pillanatában már késő lesz bármit is tenni.

Sajnos mindannyian hajlamosak vagyunk másokra hagyatkozni és csak akkor cselekedni, amikor már lehetetlen visszafordítani az eseményeket.

A belépő tagok német mintára minden készülékre egy következő 6 hónapra szóló matricát kapnak. Minden fórumon, televízióban, rádióban azt az üzenetet fogjuk küldeni a szoláriumozóknak, hogy csak a matricával ellátott készülékeket használják. Gyakorlatilag csak a tagok szolgáltatásait fogjuk reklámozni, mivel ezen stúdiók tagdíjaiból hozzuk létre a kampányt! A vendégek nagy valószínűséggel ezeket a stúdiókat fogják előnyben részesíteni ezáltal megnő az egyesületi tagok szolárium stúdióinak forgalma!

Csatlakozási igényével keressen meg bennünket!

Tisztelt Érdeklődő, leendő Tagunk!

Számlaszámunk: 10103881-04230500-01003004

Először is köszönjük, hogy az egyesületbe való belépést fontolgatja! Helyesen teszi, ha nyereséges vállalkozást kíván üzemeltetni a jövőben is és nem szeretné az elmúlt évek fáradságos munkáját rövid idő alatt elveszteni! Mi az Ön érdekeit képviseljük!

Mivel ez a menüpont is még feltöltés alatt van kérjük rendszeresen látogasson el az oldalunkra, hogy a lehető leghamarabb értesüljön a belépés lehetőségéről.

Jelenleg a Magyar Szolárium Üzemeltető Egyesület forgalmazói tagságának felvétele zajlik. A forgalmazók felvétele után 2010. január 2. hetében kezdődnek a stúdiók felvételei.

Pár szó a tagságról

A tagsági díj „új vetés nélkül nem lehet ismét aratni”

A tagsági díj az üzemeltetett készülékek száma szerint 10.000 Ft/6 hó.
A teljes befizetett összeget a pozitív marketing létrehozására, jogi lehetőségek megvilágítására és létrehozására költjük. Lehet, hogy ez az összeg soknak tűnik, de ez a összeg még mindig kevesebb, mint amit havonta „elbukunk” a bevétel csökkenésével. Ha megnézzük az éves forgalmakat (2008-2009) tisztán láthatóvá válik, hogy a 6 hónapos tagdíj többszörösét vesztettük el 2009-ben a bevételből.

Mit kaphatunk cserébe?

Visszakaphatjuk a kieső vendégkört! Visszakaphatjuk a szakmával kapcsolatos bizalmat. Új vendégkört érhetünk el!
Pozitív médiakampányt, üzemeltetési, akciós ötleteket, konkrét megoldásokat bármilyen helyzetre, rendszeres tájékoztatást, segítséget, képviseletséget, hirdetést, reklámot.
Csak a tagok üzleteit, szolgáltatásait hirdetjük, reklámozzuk!
Természetesen mindezt csak megfelelő számú az üzemeltetői tagsággal (60-70%) lehet elérni.
Minden kampánymegjelenésről (újság, rádió, tv) a tagokat e-mail útján, előre értesítjük, hogy tudják mit hozott létre az egyesület, a tagsági díjaikból.

Mit kell tennünk a tagdíj megfizetésén felül?

A tagoknak egyformán az egyesületi tagok által megszavazott döntéseket létre kell hozni, be kell tartani. A tagoknak az egyesület érdekeit akár cselekedetekkel is kell képviselnie. Létre kell hozni stúdiókban a vendégek megfelelő tájékoztatását. Az esetleges (stúdiókban zajló) aláírásgyűjtésekben aktívan részt kell venniük.
Természetesen mindezt csak saját céljaikért, saját érdekükben!
A tagoknak nem kell személyesen megjelennie a közgyűlésen, elektronikus úton (interneten) tudják leadni szavazataikat.

Mi történik a csatlakozás után?

A tagok által feltett kérdésekre a csatlakozás után kapott felhasználónév és jelszó segítségével a weboldalon elérhető fórumon keresztül válaszolnak a szakképzett kollégák.
Illetve itt tekintheti meg más stúdiók által feltett kérdéseket, az ellenőrzött stúdiók véleményét és hozzá is szólhat azokhoz.
Rendszeresen, ha lehetséges előre tájékoztatást kapnak a hatósági ellenőrzésekről, a lehetőségekről, az egyesület által elért eredményekről, marketing kampányokról, a szakma helyzetéről.
Minden egyedi problémára valós megoldásokat kap!

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/include/sql.php:13 Stack trace: #0 /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/index.php(726): adatbazis_disconnect() #1 {main} thrown in /usr/www/sunsystem/mszue/mszue.eu/httpdocs/include/sql.php on line 13