Cumpara Finasteride online fără prescripție medicală

Finastéride

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Ce este Finasteride?

Finasterida este un medicament care poate ajuta bărbații cu pierdere ușoară până la moderată a părului să crească și să își mențină părul. Este ideal pentru bărbații care au observat că linia părului lor se retrage sau că părul lor se subțiază în partea superioară și care caută o modalitate de a-și păstra părul și de a preveni subțierea acestuia.

Cum să luați acest medicament

Trebuie să luați acest medicament numai conform indicațiilor medicului dumneavoastră. Doza obișnuită care vi se va administra este de un comprimat de 1mg de finasteridă pe zi. Puteți lua acest medicament cu sau fără alimente. Nu zdrobiți sau rupeți comprimatele înainte de a le înghiți.

Cum tratează tabletele de finasteridă 1mg pierderea părului la bărbați?

Finasterida face parte dintr-un grup de medicamente numite inhibitori ai 5-alfa reductazei și acționează prin blocarea unui hormon numit DHT care apare în scalp. Acest hormon poate reduce ciclul de creștere a părului, ceea ce duce la subțierea și căderea părului. Prin urmare, utilizarea Finasteride poate ajuta părul să continue să crească și să vă ajute să vă păstrați părul pe care îl aveți.

Ce este chelie de tip masculin?

Chelia masculină este o cauză comună a căderii părului la bărbați și, de obicei, nu este un motiv de îngrijorare. Acest tip de cădere a părului este, de obicei, ereditar, ceea ce înseamnă că este ereditar în familie, și de obicei începe treptat, observând că linia părului se micșorează sau că părul devine din ce în ce mai subțire în partea de sus. Căderea părului la bărbați este o parte normală a îmbătrânirii și nu necesită tratament, dar mulți bărbați aleg să folosească medicamente care îi pot ajuta să își păstreze părul pe măsură ce îmbătrânesc.

Finasteride

Femeile pot lua acest produs?

Femeile nu ar trebui să ia finasteridă; aceasta ar trebui să fie utilizată numai pentru a trata căderea ereditară a părului la bărbați. Dacă sunteți gravidă, este important să aveți grijă să evitați contactul cu comprimatele de finasteridă, mai ales dacă acestea sunt rupte sau zdrobite. Acest medicament poate provoca nașterea unui copil cu organele genitale malformate dacă intrați în contact cu acesta în timpul sarcinii.

Cât timp durează ca Finasteride să acționeze?

De obicei, este nevoie de 3-6 luni de utilizare zilnică a Finasteride înainte de a observa o diferență în grosimea părului sau o reducere a căderii părului.

Îmi voi pierde din nou părul dacă nu voi mai lua acest produs?

Nu întrerupeți administrarea Finasteridei decât dacă medicul dumneavoastră vă sfătuiește să faceți acest lucru. Întreruperea prematură a tratamentului poate duce la pierderea părului pe care l-ați câștigat în ultimele 9-12 luni. Dacă doriți să nu mai cumpărați Finasteride online în România, discutați cu medicul dumneavoastră pentru a putea elabora împreună un plan de acțiune.

Pot folosi acest produs dacă iau alte medicamente?

Dacă luați orice alte medicamente, inclusiv cele obținute fără prescripție medicală, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua acest produs. Nu trebuie să luați acest produs dacă luați deja finasteridă sau orice alt inhibitor de 5α-reductază pentru hiperplazia benignă de prostată (HBP) sau orice altă afecțiune.

Pot folosi acest produs dacă iau alte tratamente pentru căderea părului?

În acest moment, nu există informații disponibile cu privire la utilizarea finasteridei cu tratamente topice pentru căderea părului, cum ar fi minoxidilul (găsit în Regaine). Dacă utilizați deja un alt tratament pentru căderea părului, discutați cu medicul sau farmacistul înainte de a lua acest produs.

Când nu trebuie utilizat acest produs?

Cumpărați finasteride online în România nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 18 ani. Acest produs nu ar trebui să fie utilizat de femei. Nu luați acest produs dacă sunteți alergic la finasteridă sau la oricare dintre celelalte ingrediente enumerate. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua acest produs dacă încercați să concepeți un copil, deoarece acest produs vă poate afecta fertilitatea.

Finasterida are efecte secundare?

Finasteride

Ca toate medicamentele, Finasteride poate avea efecte secundare, deși nu toată lumea le experimentează. Dacă prezentați oricare dintre următoarele reacții adverse, întrerupeți administrarea și solicitați imediat sfatul medicului:

 • Simptomele unei reacții alergice severe, de exemplu, umflarea buzelor, a feței, a limbii, a gâtului etc., dificultăți la înghițire, erupții cutanate cu noduli (urticarie), dificultăți de respirație.
 • Depresie, de exemplu, sentimentul de tristețe sau de nedemnitate.
 • Orice modificare a țesutului mamar, de exemplu, noduli, durere, creștere de volum, secreții etc.

Alte reacții adverse pe care le puteți experimenta atunci când luați acest produs sunt:

 • Scăderea libidoului
 • Dificultate în obținerea sau menținerea unei erecții (impotență)
 • Probleme cu ejacularea, de exemplu, reducerea cantității de spermă eliberată.
 • Depresie
 • Simptomele unei reacții alergice, de exemplu erupții cutanate, mâncărimi, umflături sub piele (urticarie), umflarea buzelor și a feței.
 • Umflarea sau sensibilitatea sânilor
 • Palpitații
 • Durere la nivelul testiculelor
 • Bătăi rapide ale inimii
 • Dificultate în obținerea sau menținerea unei erecții după întreruperea tratamentului
 • Probleme cu ejacularea după întreruperea tratamentului
 • Probleme cu scăderea libidoului după întreruperea tratamentului
 • Infertilitatea la bărbații care iau finasteridă pentru o perioadă lungă de timp și care au factori de risc suplimentari care pot afecta fertilitatea. Fertilitatea revine de obicei la normal după întreruperea tratamentului
 • Modificări ale funcției hepatice, care vor apărea în analizele de sânge.
 • Anxietate

Dacă aveți aceste sau orice alte reacții adverse în timpul utilizării acestui produs, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului cât mai curând posibil.

Am nevoie de o rețetă pentru a cumpăra Finasteride online în România?

Aveți nevoie de o rețetă pentru Finasteride în România. Profesioniștii noștri medicali vă pot furniza o rețetă dacă consideră că acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră. Când faceți clic pe butonul „Vezi prețul Finasteride În partea de sus a acestei pagini veți vedea un scurt chestionar din partea echipei noastre de asistență medicală pentru a o ajuta să vă înțeleagă nevoile medicale.

La fel ca în cazul unei consultații față în față cu medicul dumneavoastră de familie, medicii noștri vor evalua răspunsurile dumneavoastră la întrebările lor și vor scrie o rețetă pentru tratamentul pe care îl consideră cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Apoi puteți plăti pentru medicamente, iar noi vi le vom trimite rapid și discret ambalate.

Cum se depozitează acest produs

Păstrați acest produs într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă data de expirare imprimată pe ambalajul original a trecut. A nu se păstra la vederea și la îndemâna copiilor.