Cumpărați Wegovy: online și fără prescripție medicală

wegovy

  •   Cumpărați-vă medicamentele online
  •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
  •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Wegovy injecție pentru pierderea în greutate

Puteți aplica pentru a cumpăra Wegovy online în România la farmaciile noastre partenere. Wegovy conține ingredientul activ semaglutide și este prescris pentru adulții cu obezitate. Acesta a fost recent aprobat pentru utilizare în România și va fi disponibil în cursul acestui an.

Ce este Wegovy?

Wegovy este o injecție pentru pierderea în greutate care poate fi un ajutor eficient pentru pierderea în greutate atunci când este utilizat împreună cu o dietă cu conținut scăzut de calorii și cu exerciții fizice sporite. Acest medicament pentru pierderea în greutate conține ingredientul activ semaglutide.

*Wegovy va fi disponibil în curând la farmacia noastră parteneră, între timp există un înlocuitor la fel de eficient.

Medicamentul se injectează o dată pe săptămână și poate fi utilizat de adulții cu un indice de masă corporală (IMC) mai mare de 30 sau de persoanele cu un IMC mai mare de 27 care suferă de afecțiuni legate de greutate (cum ar fi hipertensiunea arterială sau diabetul de tip 2).

Ingredientul activ, semaglutide, este în prezent autorizat în România ca tratament pentru diabetul de tip 2 sub denumirea comercială Ozempic. Ozempic nu este licențiat ca medicament pentru pierderea în greutate în România, dar Wegovy este licențiat pentru pierderea în greutate, cu o doză și o formulă specifice pentru pierderea în greutate.

Cum funcționează Wegovy?

Ingredientul activ, semaglutida, este un tip de medicament numit agonist al receptorilor GLP-1. Acest lucru înseamnă că imită un hormon produs de organism numit glucagon like peptide 1 (GLP-1). Acest hormon joacă un rol important în reglarea apetitului (senzația de sațietate).

Imitând acest hormon, cumpăra Wegovy online în România acționează asupra receptorilor din creier care controlează pofta de mâncare. Vă simțiți mai sătul și mai puțin înfometat, ceea ce reduce poftele. Acest lucru vă poate ajuta să mâncați mai puțin și să pierdeți în greutate.

Wegovy

Care este prețul Wegovy în România?

  • Pentru 1 stilou Wegovy, prețul este de: 715,37 lei
  • Pentru 2 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 1.184,39 lei
  • Pentru 3 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 1.579,35 lei
  • Pentru 4 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 1.974,31 lei
  • Pentru 5 stilouri de la Wegovy, prețul este de: 2.344,58 lei ( Economisiți 980 lei )

Este Wegovy eficient pentru pierderea în greutate?

Studiile clinice au arătat că tratamentul cu Wegovy a dus la o reducere semnificativă din punct de vedere statistic a greutății corporale în comparație cu placebo după 68 de săptămâni. Un studiu a arătat că persoanele care au luat Wegovy au avut o modificare medie a greutății corporale de 14,9%, comparativ cu 2,4% în grupul placebo.

Rezultatele au arătat, de asemenea, că după 68 de săptămâni, 83,5% dintre pacienți au pierdut 5% sau mai mult din greutatea corporală. În grupul placebo, 31,1% dintre pacienți au pierdut 5% sau mai mult din greutatea corporală. Un alt studiu clinic a arătat, de asemenea, o reducere semnificativă din punct de vedere statistic a greutății corporale în comparație cu placebo.

Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire (NICE) a recomandat Wegovy pentru persoanele cu obezitate datorită rezultatelor foarte pozitive ale studiilor.

Cum să luați Wegovy

Doza de Wegovy este crescută la fiecare 4 săptămâni, timp de 16 săptămâni. Aceasta înseamnă că pacienții iau o doză de 0,25 mg o dată pe săptămână în primele 4 săptămâni și cresc treptat până la o doză de întreținere de 2,4 mg o dată pe săptămână începând cu săptămâna 17. Această creștere treptată este importantă, deoarece reduce la minimum riscul de efecte secundare. Dacă apar reacții adverse, cele mai multe vor fi resimțite în timpul fazei de creștere a dozei, înainte de ameliorare.

Wegovy (semaglutide) trebuie injectat o dată pe săptămână, în aceeași zi în fiecare săptămână. Poate fi administrat în orice moment al zilei și poate fi luat cu sau fără masă. Acesta trebuie injectat subcutanat în abdomen, coapsă sau în partea superioară a brațului.

Alternativele la Wegovy

Deși Wegovy nu este disponibil în prezent în România, alte opțiuni de tratament pentru pierderea în greutate sunt disponibile. Acestea sunt Orlistat și echivalentul său de marcă Xenical.

Saxenda este cel mai apropiat medicament de Wegovy, funcționează în același mod și este produs de aceeași companie, Novo Nordisk. Saxenda se injectează o dată pe zi în abdomen, coapsă sau braț.

Puteți vizita clinica noastră de pierdere în greutate online pentru a vedea ce opțiuni de pierdere în greutate sunt disponibile pentru dumneavoastră.

Efecte secundare ale Wegovy

La fel ca în cazul tuturor medicamentelor, unele persoane pot avea reacții adverse în urma tratamentului. Nu toată lumea le va avea și majoritatea vor fi ușoare. Doar 5,3% dintre pacienții dintr-un studiu clinic au încetat să ia Wegovy din cauza efectelor secundare.

Cele mai frecvente reacții adverse ale Wegovy sunt dureri de cap, vărsături, diaree, constipație, greață, dureri abdominale și oboseală. Aceste efecte secundare se ameliorează de obicei în timp, pe măsură ce organismul dumneavoastră se obișnuiește cu medicamentul. Creșterea treptată a dozei la fiecare 4 săptămâni va reduce riscul de apariție a acestor reacții adverse. Dacă observați că reacțiile adverse sunt severe sau nu se ameliorează, cereți sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Este Wegovy același lucru cu Ozempic?

Wegovy conține același ingredient activ ca Ozempic, dar Ozempic este utilizat pentru tratarea diabetului de tip 2, în timp ce Wegovy este utilizat ca medicament pentru pierderea în greutate. Wegovy este disponibil în doze diferite față de Ozempic.

Pentru ce se utilizează Wegovy?

Wegovy este utilizat ca tratament pentru pierderea în greutate pentru persoanele cu un IMC peste 30 sau un IMC peste 27 și afecțiuni legate de greutate, cum ar fi hipertensiunea arterială. Se utilizează pentru pierderea în greutate în combinație cu o dietă cu conținut scăzut de calorii și o creștere a exercițiilor fizice.

Este Wegovy disponibil fără prescripție medicală?

Nu, Wegovy este un medicament cu prescripție medicală pentru pierderea în greutate pentru persoanele cu un IMC peste 30. Consultați un medic online sau personal pentru a discuta despre eligibilitatea dumneavoastră pentru tratamentele de slăbire.