Cumpărați Vitaros online: livrare rapidă

Vitaros

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Vitaros cremă este un tratament pentru disfuncția erectilă care se administrează direct în meatul uretral (deschiderea de la vârful penisului). Vitaros începe să acționeze între 5 și 30 de minute de la aplicare și poate permite ca erecția să dureze până la 1 sau 2 ore după administrare.

Crema se aplică direct pe uretra de la vârful penisului. Odată absorbit, acesta crește fluxul sanguin către penis, facilitând astfel erecția.

Alți factori vă pot ajuta să obțineți o erecție:

 • Dormiți o noapte bună.
 • Exersează preludiul cu partenerul tău înainte de sex.
 • Exerciții de podea pelviană – contractați mușchii pe care îi folosiți în mod normal pentru a opri urinarea în mijlocul jetului.
 • Încercați poziții sexuale care promovează fluxul sanguin către penis, în loc să îl restricționeze.
 • Evitați situațiile stresante înainte de sex. Dacă sunteți stresat în mod regulat, adresați-vă medicului dumneavoastră.
 • Evitați alcoolul & alcoolul poate face dificilă obținerea unei erecții.

Puteți cumpăra Vitaros cream online în România de la farmaciile noastre partenere. Tot ce trebuie să faceți este să completați chestionarul nostru online, iar unul dintre medicii calificați va stabili dacă sunteți potrivit pentru tratament. În cazul în care tratamentul este considerat adecvat, se va elibera o rețetă pe care farmacia o va completa.

Ce este disfuncția erectilă?

Este perfect normal să vă confruntați din când în când cu disfuncții erectile, fie din cauza stresului intermitent sau a oboselii. Dar pentru unii bărbați, disfuncția erectilă poate fi frecventă și supărătoare.

Din punct de vedere medical, disfuncția erectilă care necesită tratament apare atunci când un bărbat întâmpină dificultăți persistente în menținerea sau obținerea unei erecții suficiente pentru a avea relații sexuale. Această afecțiune poate fi cauzată de afecțiuni psihologice sau fizice, precum și de medicamentele utilizate pentru tratarea altor afecțiuni.

Vitaros

Procesul biologic de obținere a unei erecții implică o cale complexă. Erecțiile pot fi declanșate de semnalele nervoase de la organele genitale în timpul contactului fizic (excitare sexuală) sau de semnalele nervoase din creier, ca urmare a imaginilor excitante.

Aceste semnale nervoase declanșează relaxarea țesuturilor spongioase ale penisului, numite corpora cavernosa, și a vaselor de sânge din jur. Sângele se scurge din alte părți ale corpului către penis. Corpul cavernos se umple cu sânge și se extinde. Venele, care transportă sângele înapoi la inimă, se contractă pentru a împiedica temporar sângele să iasă din penis. Ca urmare, penisul devine erect.

Anumite afecțiuni, cum ar fi bolile cardiovasculare, depresia sau deteriorarea sau deformarea fizică a penisului, pot împiedica erecția. În unele cazuri, disfuncția erectilă poate fi un semn al unei afecțiuni de bază, cum ar fi boli de inimă, tensiune arterială scăzută, testosteron scăzut sau probleme psihologice, cum ar fi stresul, anxietatea sau depresia.

Este important să aveți o discuție sinceră cu medicul dumneavoastră dacă vă luptați cu disfuncția erectilă. El sau ea va putea discuta cu dumneavoastră despre opțiunile de tratament adecvate, inclusiv crema Vitaros.

În cazul în care medicul dumneavoastră consideră că este oportun, puteți cumpăra Vitaros cremă online în România fără prescripție medicală, după o scurtă consultație medicală online.

Cum acționează crema Vitaros?

Ingredientul activ din crema Vitaros este o prostaglandină numită alprostadil.

Prostaglandinele joacă mai multe roluri în corpul uman, inclusiv ca răspuns la leziuni sau infecții, și sunt eliberate de diferite țesuturi și organe. Atunci când este eliberată, această substanță chimică face ca vasele de sânge să se dilate, crescând fluxul sanguin în zona în care se află prostaglandinele.

Proprietățile vasodilatatoare ale prostaglandinei sunt esențiale pentru utilizarea sa în tratamentul disfuncției erectile. Atunci când sunt aplicate pe uretra de la vârful penisului, prostaglandinele declanșează dilatarea vaselor de sânge din penis, crescând fluxul sanguin către corpul cavernos al penisului și provocând o erecție.

Cum se utilizează crema Vitaros?

Este esențial să înțelegeți cum să utilizați crema Vitaros înainte de a o cumpăra online în România. Instrucțiunile privind modul de utilizare, inclusiv diagrame utile, se găsesc în prospectul de informare a pacientului furnizat împreună cu tratamentul dumneavoastră.

Vitaros

 • Crema Vitaros se aplică direct pe uretra penisului cu ajutorul unui aplicator numit recipient AccuDose.
 • Utilizați întotdeauna Vitaros Cream conform prescripției medicului dumneavoastră. Nu modificați doza fără a consulta mai întâi medicul dumneavoastră.
 • Spălați-vă întotdeauna pe mâini înainte și după folosirea cremei.
 • Asigurați-vă că vezica urinară este goală înainte de a aplica crema. Urinarea imediat după aplicare poate determina expulzarea cremei înainte ca aceasta să aibă timp să fie absorbită.
 • Scoateți recipientul AccuDose din pungă, rupând sigiliul de pe pungă. Trebuie să păstrați punga pentru a arunca recipientul AccuDose utilizat.
 • Rulați recipientul AccuDose între mâini pentru a aduce tratamentul la temperatura camerei.
 • Rotiți pistonul de câteva ori pentru a vă asigura că se mișcă ușor în cilindru și scoateți capacul de la recipientul AccuDose.
 • În timp ce țineți penisul în poziție verticală, strângeți ușor vârful penisului pentru a lărgi deschiderea de la vârf. Notă:
 • Dacă sunteți necircumcis, va trebui să retrageți preputul și să îl țineți la locul lui înainte de a lărgi deschiderea uretrei.
 • Țineți recipientul AccuDose în poziție verticală deasupra deschiderii uretrale, dar nu-l introduceți în penis. Apăsați pistonul încet, dar ferm, pentru a împinge crema afară din recipient și în uretră. Este important ca crema să coboare până la deschiderea uretrei pentru a fi eficientă.
 • Continuați să vă țineți penisul în poziție verticală timp de aproximativ 30 de secunde. Orice cremă aflată în partea superioară a deschiderii uretrei trebuie împinsă ușor cu degetul. Nu utilizați un alt recipient AccuDose pentru a compensa orice cremă care nu a intrat în uretră.
 • Puneți din nou capacul pe recipientul AccuDose și aruncați-l în punga de folie deschisă.
 • Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun după aplicarea cremei.

Dacă partenera dvs. este însărcinată, ar putea fi însărcinată sau alăptează, asigurați-vă că purtați prezervativ. Alprostadilul din crema Vitaros poate afecta copilul în curs de dezvoltare sau poate trece în laptele matern.

Ce trebuie să fac dacă uit să folosesc Vitaros cremă atunci când trebuie?

Crema Vitaros se utilizează când și cum aveți nevoie. Dacă uitați să o folosiți, aplicați crema imediat ce vă amintiți.

Nu utilizați mai multă cremă Vitaros pentru a compensa o doză uitată.

Ce trebuie să fac dacă folosesc accidental mai multă cremă Vitaros decât ar trebui?

Utilizarea unei cantități mai mari de cremă Vitaros decât cea recomandată poate provoca scăderea tensiunii arteriale, leșin, amețeli, dureri persistente la nivelul penisului sau priapism – o erecție persistentă, dureroasă, care durează mai mult de 4 ore.

Dacă suferiți de priapism (o erecție persistentă și dureroasă care durează mai mult de 4 ore), solicitați imediat asistență medicală. Mergeți direct la cea mai apropiată secție de urgențe și accidente. Nu uitați să luați cu dumneavoastră ambalajul și restul medicamentelor, pentru ca medicii să știe exact ce ați luat.

Întrebări frecvente despre Vitaros

Pot să beau alcool în timp ce folosesc crema Vitaros?

Deși este puțin probabil ca alcoolul să interacționeze în mod direct cu Vitaros Cream, acesta poate reduce calitatea erecțiilor dumneavoastră. Prin urmare, ar trebui să evitați sau să limitați consumul de alcool.

Vitaros Cream îmi va afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje?

Vitaros cremă poate provoca amețeli sau leșin. Nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje timp de 1 până la 2 ore după administrarea cremei.

Pot utiliza crema Vitaros împreună cu alte tratamente pentru disfuncție erectilă, cum ar fi Viagra?

Nu trebuie să cumpărați Vitaros cremă fără prescripție medicală în România împreună cu alte tratamente pentru disfuncție erectilă. Dacă utilizați un alt tratament pentru disfuncția erectilă, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a trece la un alt tratament.

Va avea Vitaros cream un efect asupra partenerului meu?

Vitaros cremă poate provoca arsuri ușoare, mâncărimi sau vaginită. Pentru a evita aceste efecte secundare, trebuie purtat un prezervativ pentru a preveni contactul partenerului dumneavoastră cu crema.

Crema Vitaros afectează prezervativele?

Vitaros nu afectează prezervativele.

Se recomandă purtarea prezervativelor în timpul sexului vaginal, oral și anal pentru a preveni contactul partenerului dumneavoastră cu crema Vitaros.

Pot să cumpăr Vitaros cream fără prescripție medicală în România?

Nu, crema Vitaros nu este disponibilă fără prescripție medicală. Puteți obține crema Vitaros numai cu prescripție medicală.