ᐅ Cumpărați Saxenda online fără prescripție medicală

Saxenda

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Ce este Saxenda?

Înainte de a pune întrebarea „De unde se poate cumpăra Saxenda online în România?”, mai multe despre medicament. Saxenda este un tratament pentru pierderea în greutate care poate ajuta adulții să piardă în greutate atunci când este combinat cu o dietă săracă în calorii și un program de exerciții fizice. Dacă aveți un IMC de 30 sau mai mult și vă luptați să pierdeți și să vă mențineți greutatea, injecțiile Saxenda pot fi potrivite pentru dumneavoastră. Acestea vă ajută să vă simțiți mai sătui, ceea ce vă poate ajuta să mâncați mai puțin și să reduceți aportul de calorii, ceea ce vă face să pierdeți în greutate și vă poate ajuta să vă mențineți.

Cum acționează liraglutida din Saxenda pentru pierderea în greutate?

Ingredientul activ din Saxenda este liraglutida, un medicament care se aseamănă cu un hormon natural din corpul dumneavoastră numit GLP-1 (peptidă asemănătoare glucagonului-1). GLP-1 este creat în sistemul dumneavoastră digestiv după masă. Este un hormon care îi spune organismului tău că ești sătul și ajută la reglarea foamei.

Prin crearea unui efect similar cu GLP-1, liraglutida ajută la reducerea poftei de mâncare și vă face să vă simțiți mai sătul, ceea ce poate duce la consumarea a mai puține calorii și, prin urmare, la scăderea în greutate. În combinație cu o dietă hipocalorică și exerciții fizice regulate, acest tratament vă poate ajuta să pierdeți în greutate și să vă mențineți greutatea.

Cum să utilizați Saxenda pentru pierderea în greutate

Când primiți stiloul Saxenda, acesta va fi însoțit de instrucțiuni oficiale de utilizare care vă vor spune în detaliu cum să utilizați acest tratament. Cu toate acestea, vă vom spune, de asemenea, ce trebuie să faceți pentru a lua acest medicament, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la tratamentul dumneavoastră medical.

Luați Saxenda folosind stiloul în care este ambalat pentru a injecta o doză o dată pe zi. Vă puteți injecta doza în orice moment al zilei, cu sau fără mâncare, astfel încât puteți alege momentul în care beneficiați cel mai mult de acest tratament. Pentru a injecta, trebuie să urmați acești pași:

Saxenda

 • Etapa 1 – Verificați dacă soluția din stilou este limpede, nu utilizați stiloul dacă soluția este tulbure. Deschideți cu grijă un ac NovoTwist nou și introduceți-l în stilou, rotindu-l până când auziți un clic pentru a-l bloca în poziție, apoi scoateți capacul acului și păstrați-l pentru mai târziu, puteți arunca capacul interior al acului.
 • Pasul 2 – Dacă utilizați un stilou nou, verificați debitul prin rotirea selectorului de doză până când acesta afișează simbolul de verificare a debitului. Țineți stiloul cu acul îndreptat în sus și apăsați butonul de dozare până când contorul revine la 0. Dacă stiloul funcționează corect, ar trebui să vedeți o picătură de soluție la capătul acului, dacă nu, încercați din nou de până la 6 ori. Dacă stiloul tot nu funcționează, utilizați un stilou nou.
 • Pasul 3 – Rotiți selectorul de doze până când contorul indică doza de care aveți nevoie (de exemplu, 0,6 pentru o doză de 0,6 mg).
 • Pasul 4 – Introduceți acul în piele, asigurându-vă că puteți vedea clar contorul de doze. Apăsați și mențineți apăsat butonul de dozare până când contorul indică 0, apoi țineți acul în piele și numărați încet până la 6 înainte de a scoate acul.
 • Pasul 5 – Folosiți capacul exterior al acului pentru a deșuruba în siguranță acul din stilou și aruncați-l cu grijă. Puneți la loc capacul stiloului pentru a proteja soluția de lumină între utilizări.

Care sunt locurile de injectare pentru acest produs?

Cele mai bune locuri pentru a injecta Saxenda sunt partea din față a taliei, partea din față a coapselor sau partea superioară a brațului. Nu trebuie să injectați soluția într-o venă sau în mușchi, tratamentul este conceput pentru a fi injectat sub piele și nicăieri altundeva. Dacă nu sunteți sigur unde să injectați acest produs, cereți medicului dumneavoastră să vă arate mai detaliat.

Care este doza obișnuită de Saxenda?

Doza zilnică de Saxenda va crește pe parcursul a 5 săptămâni, fiecare doză fiind injectată o dată pe zi și nu mai mult. Trebuie să urmați instrucțiunile de dozare date de medicul care v-a prescris, dar cantitățile obișnuite pe care le veți folosi sunt următoarele:

Dosarea de Saxenda pe săptămână:
Săptămâna Dosare
1 0,6 mg o dată pe zi
2 1,2 mg o dată pe zi
3 1,8 mg o dată pe zi
4 2,4 mg o dată pe zi
5 3 mg o dată pe zi

Care este prețul Saxenda în România?

 • Pentru 1 stilou Saxenda, prețul este de: 715,37 lei
 • Pentru 2 stilouri de la Saxenda, prețul este de: 1.184,39 lei
 • Pentru 3 stilouri de la Saxenda, prețul este de: 1.579,35 lei
 • Pentru 4 stilouri de la Saxenda, prețul este de: 1.974,31 lei
 • Pentru 5 stilouri de la Saxenda, prețul este de: 2.344,58 lei ( Economisiți 980 lei )

De câte stilouri voi avea nevoie pentru a-mi completa doza?

Când începeți să cumpărați Saxenda online în România, numărul de pixuri de care veți avea nevoie pentru a vă completa doza va depinde de cantitatea de medicament pe care o luați în fiecare zi. Următoarele programe vă vor spune de câte pixuri veți avea nevoie în prima lună și cum le veți folosi.

Saxenda

Când nu trebuie utilizat acest produs?

Saxenda nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 18 ani sau pentru adulții cu vârsta peste 75 de ani. Nu utilizați acest produs dacă sunteți alergic la liraglutidă sau la oricare dintre celelalte ingrediente enumerate. Nu împărțiți niciodată stiloul Saxenda cu altcineva, chiar dacă ați schimbat acul stiloului. Împărtășirea unui stilou poate duce la infecții grave sau la transmiterea de boli grave. Nu utilizați acest produs dacă aveți :

 • Insuficiență cardiacă severă
 • o problemă severă a stomacului sau a intestinelor care duce la o golire întârziată a stomacului, numită și gastropareză
  Boala inflamatorie intestinală.

Consultați medicul dumneavoastră înainte de a cumpăra Saxenda fără prescripție medicală în România dacă :

 • aveți probleme renale sau faceți dializă
 • aveți probleme cu ficatul
 • aveți diabet. Nu trebuie să utilizați Saxenda pentru a înlocui insulina.
 • Aveți dureri puternice în partea superioară a abdomenului, în special în partea dreaptă, sub coaste. Dacă pierdeți mult în greutate, puteți dezvolta calculi biliari și inflamații ale vezicii biliare.
 • Aveți o boală tiroidiană, inclusiv noduli tiroidieni și o glandă tiroidiană mărită.
  Aveți palpitații cardiace sau simțiți că vă bate inima în repaus atunci când luați acest produs.
  să vă deshidratați, deoarece acest tratament vă poate face să pierdeți lichide corporale.

Saxenda are efecte secundare?

Ca toate medicamentele, injecțiile cu Saxenda pot avea efecte secundare, deși nu toată lumea le resimte. Dacă prezentați oricare dintre următoarele reacții adverse grave în timpul tratamentului cu liraglutidă, trebuie să solicitați imediat asistență medicală:

 • Simptomele unei reacții alergice severe, cum ar fi dificultăți de respirație sau de înghițire, umflarea feței, a gurii, a limbii sau a gâtului, bătăi rapide ale inimii.
 • Simptomele pancreatitei, de exemplu, durere severă și persistentă în stomac, care se poate extinde până la spate, stare de rău.

Reacțiile adverse frecvente pe care le puteți experimenta sunt:

 • Senzație de rău, stare de rău, diaree sau constipație – aceste efecte dispar de obicei în câteva zile sau săptămâni.
 • Probleme ale stomacului și ale intestinelor, de exemplu indigestie, inflamație a mucoasei stomacale, disconfort gastric, dureri în partea superioară a stomacului, arsuri la stomac, balonare, flatulență, eructații, gură uscată
 • Senzație de slăbiciune sau oboseală
 • Schimbarea simțului gustului
 • Senzație de amețeală
 • Dificultăți de somn, insomnie
 • Calculi biliari
 • Reacții la locul unde ați injectat acul, de exemplu vânătăi, iritații, mâncărimi, erupții cutanate.
 • Hipoglicemie care determină simptome precum transpirații reci, piele palidă și rece, dureri de cap, creșterea ritmului cardiac, senzație de rău, senzație de foame, modificări ale vederii, somnolență, slăbiciune, nervozitate, anxietate, confuzie, dificultăți de concentrare, tremurături.
 • Creșterea enzimelor pancreatice, de exemplu lipaza, amilaza.

Pentru o listă completă a reacțiilor adverse potențiale ale acestui produs, vă rugăm să consultați prospectul cu informații pentru pacienți care a fost furnizat împreună cu medicamentul dumneavoastră. Dacă prezentați aceste sau orice alte reacții adverse, trebuie să anunțați imediat medicul care v-a prescris medicamentul, medicul sau farmacistul.

Oprirea tratamentului cu Saxenda provoacă efecte secundare?

În prezent, nu există efecte secundare cunoscute ca urmare a întreruperii injecțiilor pentru pierderea în greutate Saxenda. Cu toate acestea, trebuie să întrerupeți administrarea acestui tratament numai dacă medicul care v-a prescris, medicul sau farmacistul v-a spus să faceți acest lucru. Aceștia vă vor ajuta să vă pregătiți pentru întreruperea tratamentului în cel mai eficient mod posibil.

Cum se depozitează acest produs

Înainte de a utiliza fiecare stilou Saxenda pentru prima dată, acesta trebuie depozitat în frigider la o temperatură de 2-8°C. Nu congelați. După ce ați început să utilizați stiloul, îl puteți păstra timp de 1 lună la o temperatură mai mică de 30°C. Puteți continua să păstrați stiloul în frigider dacă doriți. Atunci când nu utilizați stiloul, puneți capacul pentru a-l proteja de lumină.

Saxenda

Nu utilizați acest produs dacă data de expirare imprimată pe ambalajul original a trecut. Păstrați-l departe de ochii și de la îndemâna copiilor. După ce ați terminat de folosit stiloul sau dacă a trecut o lună de când l-ați folosit prima dată, aruncați-l în condiții de siguranță, folosind containerele pentru ace ascuțite, dacă este necesar. Dacă nu sunteți sigur cum să eliminați acest produs în condiții de siguranță, adresați-vă farmacistului dumneavoastră și cereți-i sfatul. Farmaciștii pot, de asemenea, să se debaraseze de medicamentele nefolosite în mod sigur și responsabil.

Am nevoie de o rețetă pentru a cumpăra Saxenda online?

Aveți nevoie de o rețetă pentru a cumpăra Saxenda în România ieftin. Profesioniștii noștri parteneri din domeniul sănătății vă pot prescrie rețete dacă consideră că acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră și pentru afecțiunea dumneavoastră. Când faceți clic pe butonul „Vedeți prețul de Saxenda În partea de sus a acestei pagini veți vedea un scurt chestionar din partea unei echipe de îngrijire a sănătății pentru a o ajuta să vă înțeleagă nevoile de sănătate.

La fel ca în cazul unei consultații față în față cu medicul de familie, medicii prescriptori vor evalua răspunsurile dumneavoastră la întrebările lor și vor scrie o rețetă pentru tratamentul pe care îl consideră cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Apoi puteți plăti pentru medicamente, iar ei vi le vor trimite rapid și discret ambalate.

Întrebări frecvente despre cumpărarea Saxenda în România

Pot să folosesc stiloul de slăbire?

Pixul pentru pierderea în greutate Saxenda trebuie utilizat numai de către adulții cu vârsta de peste 18 ani, cu un IMC (indice de masă corporală) de 30 sau mai mare și care se încadrează în categoria obezității. De asemenea, poate fi utilizat de adulții cu un IMC cuprins între 27 și 30 care au probleme de sănătate legate de greutate, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială sau apneea obstructivă în timpul somnului (o afecțiune care cauzează probleme de respirație în timpul somnului).

Dacă nu vă încadrați în niciuna dintre aceste categorii, acest medicament nu vă este recomandat și nu trebuie să încercați să îl utilizați pentru pierderea în greutate. Dacă nu sunteți sigur de IMC-ul dumneavoastră, puteți folosi calculatorul nostru de mai jos sau calculatorul IMC al NHS, care vă va cere înălțimea, greutatea și alte informații pentru a vă calcula IMC-ul.

Va trebui să-mi schimb dieta atunci când folosesc aceste injecții de pierdere în greutate?

Va trebui să urmați o dietă săracă în calorii și să faceți mai multe exerciții fizice în timp ce luați Saxenda Injecții pentru pierderea în greutate. Medicul dumneavoastră va putea să vă ofere un program de dietă și exerciții fizice pe care să îl urmați în paralel cu injecțiile pentru pierderea în greutate, ceea ce vă va ajuta să profitați la maximum de tratament. Nu numai că acest program va funcționa în paralel cu tratamentul pentru pierderea în greutate, dar vă va ajuta să faceți schimbări în stilul de viață și să dezvoltați obiceiuri bune care vă vor ajuta să vă mențineți pierderea în greutate după tratament.

Cât de multă greutate puteți pierde cu Saxenda?

Cantitatea de greutate pe care o puteți pierde cu Saxenda depinde de circumstanțele dumneavoastră personale. În primul rând, greutatea dvs. inițială va juca un rol în ceea ce privește greutatea pe care o puteți pierde, la fel ca și regimul dvs. actual de dietă și exerciții fizice. Când începeți să luați liraglutidă, medicul dumneavoastră va înregistra greutatea inițială și o va folosi pentru a vă monitoriza evoluția pe parcursul primelor 12 săptămâni de tratament.

Dacă v-ați crescut doza zilnică la 3 mg de liraglutidă, dar nu ați pierdut cel puțin 5% din greutatea corporală în acest timp, aceste injecții nu sunt probabil tratamentul de slăbire potrivit pentru dumneavoastră. Ținând cont de acest lucru, puteți stabili că, dacă acest tratament funcționează pentru dvs., veți pierde de obicei cel puțin 5% din greutatea corporală inițială în termen de 12 săptămâni de la creșterea la doza zilnică maximă de 3 mg pe zi.

Dacă sunteți îngrijorat de cantitatea de greutate pe care o pierdeți în timp ce luați acest medicament, trebuie să vorbiți cu medicul care v-a prescris, cu medicul sau cu farmacistul și să cereți sfaturi.

Pot folosi un medicament pentru pierderea în greutate dacă sunt însărcinată sau dacă alăptez?

Nu trebuie să cumpărați Saxenda pen fără prescripție medicală în România dacă sunteți gravidă sau alăptați. Acest tratament vă poate afecta copilul, așa că, dacă luați deja acest produs, trebuie să cereți medicului dumneavoastră sau medicului prescriptor să întrerupeți tratamentul înainte de a încerca să rămâneți însărcinată. Nu se știe în prezent dacă ingredientele acestui produs pot trece în laptele matern, deci nu trebuie să-l utilizați în timpul alăptării, deoarece poate prezenta un risc pentru copilul dumneavoastră.

Pot să cumpăr Saxenda online în România dacă am diabet?

Trebuie să-i spuneți medicului dumneavoastră că aveți diabet înainte de a cumpăra Saxenda online în România pentru prima dată. Este posibil să puteți utiliza acest produs pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate, dar este posibil ca medicul care vă prescrie să fie nevoit să ajusteze doza de medicamente pentru diabet.

Deoarece aceste injecții afectează nivelul de zahăr din sânge, medicația va trebui să fie administrată cu atenție pentru a preveni scăderea prea mare a nivelului de zahăr din sânge. Dacă medicul care v-a prescris este de acord că Saxenda este potrivit pentru dumneavoastră, trebuie să aveți grijă să nu amestecați medicamentele injectabile și să vă asigurați că nu îl utilizați cu agoniști ai receptorilor GLP-1, cum ar fi exenatida și lixisenatida.