Cumpara Xenical online. Fără prescripție medicală

Xenical

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Ce sunt capsulele Xenical orlistat?

Capsulele Xenical sunt un tratament de pierdere în greutate care conține 120mg de ingredient activ orlistat în fiecare capsulă. Acestea acționează prin reducerea cantității de grăsime pe care corpul dumneavoastră o absoarbe din alimentație, completând o dietă săracă în grăsimi pentru a vă ajuta să slăbiți. Este ideal pentru persoanele cu un IMC de 30 sau mai mare, care au nevoie de puțin ajutor pentru a-și atinge obiectivele de pierdere în greutate, împreună cu modificări ale stilului de viață sănătos.

Care este doza obișnuită de Xenical 120mg?

Doza obișnuită de Xenical 120mg este de o capsulă de trei ori pe zi, cu fiecare masă principală. Cu toate acestea, trebuie să urmați întotdeauna cu atenție instrucțiunile medicului dumneavoastră, așa că, dacă nu sunteți sigur, cereți sfatul medicului dumneavoastră. Trebuie să înghițiți fiecare capsulă cu o înghițitură de apă.

Cât timp durează ca acest tratament să acționeze?

Xenical acționează imediat pentru a reduce cantitatea de grăsime absorbită din dieta dumneavoastră. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că veți vedea imediat rezultate de pierdere în greutate. Pierderea în greutate este întotdeauna un proces lent și, deși acest tratament vă poate ajuta, rapiditatea cu care veți pierde kilogramele va depinde în cele din urmă de ceea ce mâncați și de cât de mult faceți exerciții fizice.

Pot să iau acest produs dacă sunt însărcinată sau dacă alăptez?

Nu trebuie să cumpărați Xenical fără prescripție medicală în România în timp ce sunteți gravidă sau alăptați. Nu se știe în prezent dacă acest medicament trece în laptele matern și ar putea fi dăunător pentru bebelușul dumneavoastră, așa că evitarea totală a acestuia este cea mai bună opțiune în acest moment. Dacă sunteți îngrijorată de creșterea în greutate în timpul sau după sarcină, discutați cu medicul, farmacistul sau asistenta medicală. Aceștia pot recomanda modificări ale stilului de viață care pot ajuta sau pot sugera teste suplimentare, dacă este necesar.

Xenical

Pot să iau acest ajutor pentru pierderea în greutate în același timp cu medicamentele mele obișnuite?

Dacă luați alte medicamente, inclusiv remedii pe bază de plante și medicamente fără prescripție medicală, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră la prima vizită. Acest lucru este valabil mai ales dacă luați deja oricare dintre următoarele medicamente:

 • Anticoagulante, numite și diluanți de sânge, cum ar fi warfarina.
 • Ciclosporin, utilizat în tratamentul bolilor autoimune și inflamatorii, de exemplu artrita și lupusul.
 • Sărurile de iod sau levotiroxina, utilizate în caz de insuficiență tiroidiană (hipotiroidism).
 • Amiodarona, utilizată pentru probleme de ritm cardiac.
 • Medicamente utilizate pentru tratarea HIV
 • medicamente utilizate pentru tratarea depresiei, a tulburărilor psihiatrice sau a anxietății
 • Medicamente utilizate pentru tratarea epilepsiei
 • Acarbose, care este un medicament antidiabetic.
Acest medicament va afecta contracepția mea?

Cumpărarea Xenical online în România nu afectează de obicei contracepția, dar unele dintre potențialele sale efecte secundare pot afecta contraceptivele orale, cum ar fi minipilula sau pilula combinată. Dacă luați anticoncepționale orale, trebuie să luați în considerare utilizarea unei a doua metode de contracepție, cum ar fi prezervativele, la începutul tratamentului. Unul dintre potențialele efecte secundare ale orlistatului este diareea.

Dacă aveți diaree severă, aceasta poate însemna că pilula contraceptivă nu este absorbită corespunzător de către organism. Dacă se întâmplă acest lucru, nu veți fi protejată eficient împotriva sarcinii, astfel încât va trebui să utilizați o a doua metodă de contracepție. Dacă prezentați diaree severă după administrarea acestui medicament, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul cât mai curând posibil, deoarece este posibil ca acest tratament să nu fie potrivit pentru dumneavoastră.

Când nu trebuie utilizat acest produs?

Xenical nu este potrivit pentru copii. Nu utilizați acest produs dacă sunteți alergic la orlistat sau la oricare dintre celelalte ingrediente enumerate în acest medicament. Nu trebuie să luați acest medicament dacă aveți :

Xenical

 • Sindromul de malabsorbție cronică, ceea ce înseamnă că nu puteți absorbi suficiente substanțe nutritive din alimentație.
 • Colestaza, care este o afecțiune a ficatului.
 • Un IMC sub 30 (28 dacă aveți probleme de greutate).

Spuneți medicului dumneavoastră la prima consultație dacă aveți :

 • Probleme renale
 • epilepsie
 • Diabet

Orlistat are efecte secundare?

Ca toate medicamentele, orlistat din Xenical poate provoca efecte secundare, deși nu toată lumea le experimentează. Cele mai multe dintre aceste efecte secundare sunt cauzate de modul în care acest tratament afectează sistemul digestiv și, adesea, veți constata că sunt ușoare și dispar pe măsură ce tratamentul continuă. De asemenea, este posibil să aveți reacții adverse după ce ați mâncat o masă bogată în grăsimi. Cele mai frecvente efecte secundare ale acestui produs sunt

 • Dureri de cap
 • Durere sau disconfort abdominal
 • O nevoie urgentă sau crescută de a face caca
 • Vărsături (numite și flatulență) cu o descărcare de gestiune
 • Descărcare uleioasă
 • Cacao grasă sau uleioasă
 • Cacao lichidă sau lichidă
 • Scăderea glicemiei, în special la pacienții cu diabet de tip 2.
 • Durere sau disconfort la nivelul rectului (al anusului)
 • Caca moale
 • Excreția involuntară de fecale sau pierderea controlului asupra scaunelor (incontinență fecală)
 • Balonare
 • Afecțiuni ale dinților sau gingiilor
 • Modificări sau nereguli în ciclul menstrual (menstruație)
 • Oboseală

Pentru o listă completă a reacțiilor adverse potențiale, consultați prospectul cu informații pentru pacient care a fost furnizat împreună cu medicamentul dumneavoastră. Dacă aveți aceste sau orice alte reacții adverse în timpul tratamentului cu acest produs, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă oricare dintre reacțiile adverse sunt deosebit de grave (de exemplu, o reacție alergică severă), trebuie să întrerupeți utilizarea acestuia și să solicitați imediat asistență medicală.

Poate Xenical să mă facă constipat?

Constipația nu este un efect secundar listat al Xenical, deși problemele digestive sunt frecvente atunci când luați acest medicament. Acest lucru nu înseamnă că Xenical nu va provoca constipație, deoarece toată lumea reacționează la medicament în moduri ușor diferite, dar este puțin probabil să vi se întâmple acest lucru. Dacă vă confruntați cu constipație după administrarea acestui medicament, vă recomandăm să vă adresați medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru sfaturi. Aceștia vor putea evalua dacă acest medicament pentru pierderea în greutate este cel mai bun pentru dumneavoastră și vă vor ajuta să luați o decizie cu privire la continuarea tratamentului.

Trebuie să iau acest medicament la o anumită oră?

Trebuie să luați fiecare capsulă imediat înainte sau cu o masă. Dacă uitați să vă luați medicamentul, îl puteți lua până la o oră după ce ați terminat de mâncat. Acest medicament funcționează numai dacă există grăsimi în dieta dvs., deci dacă dieta dvs. nu conține grăsimi sau dacă săriți peste o masă, nu trebuie să luați o capsulă. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă distribuiți aportul zilnic de grăsimi în mod egal pe cele trei mese zilnice.

Cum mă poate ajuta orlistat să pierd în greutate?

Fiecare capsulă de Xenical conține 120 mg de orlistat, un medicament pentru pierderea în greutate care acționează prin blocarea grăsimilor. Atunci când mâncați o masă, orlistat împiedică o treime din grăsimile din alimente să fie descompuse de sistemul digestiv. Grăsimea nedigerată nu poate fi absorbită de organism și este eliminată prin scaun. În combinație cu o dietă săracă în grăsimi și exerciții fizice regulate, acest tratament vă poate ajuta să pierdeți în greutate mai repede și să atingeți mai repede o greutate sănătoasă.

Xenical

Trebuie să am un anumit IMC pentru a lua aceste capsule de pierdere în greutate?

În general, capsulele Xenical ar trebui să fie luate numai de cei cu un IMC (indice de masă corporală) de 30 sau mai mare. Această cifră poate fi redusă la 28 dacă aveți o problemă de greutate care ar putea fi ameliorată prin scăderea în greutate, de exemplu diabet de tip 2 sau hipertensiune arterială. Chiar și așa, IMC-ul nu este singurul factor care trebuie luat în considerare. Medicul dumneavoastră va trebui să se asigure că acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră și că sunteți pregătit să faceți schimbările de stil de viață necesare pentru ca orlistat să fie eficient. Dacă nu sunteți sigur de IMC-ul dumneavoastră, puteți folosi acest calculator util pentru a-l determina pornind de la înălțimea și greutatea dumneavoastră.

Pot să iau acest produs dacă nu sunt supraponderal?

Dacă greutatea dvs. se încadrează într-un interval de IMC sănătos sau mai mic, nu ar trebui să cumpărați Xenical fără prescripție medicală în România. Acest tratament este special conceput pentru a ajuta persoanele obeze să piardă în greutate mai repede și să dezvolte obiceiuri bune de alimentație și exerciții fizice pentru a reveni la o greutate sănătoasă. Nu îl recomandăm persoanelor care nu au nevoie să slăbească pentru sănătatea lor și nici celor care au o greutate sănătoasă și doresc să slăbească în scopuri pur cosmetice.

Trebuie să-mi schimb dieta atunci când iau Xenical pentru pierderea în greutate?

Va trebui să urmați o dietă cu conținut scăzut de grăsimi în timp ce luați Xenical și trebuie să încercați să vă asigurați că aportul de grăsimi este distribuit cât mai uniform posibil în mesele dvs. Xenical acționează prin prevenirea absorbției a aproximativ o treime din grăsimile din alimente. Prin urmare, consumul de alimente grase nu înseamnă doar că veți consuma mai multă grăsime, ci și că organismul dumneavoastră trebuie să scape de excesul de grăsime.

Deoarece excesul de grăsime este eliminat odată cu scaunul, consumul de alimente grase poate duce la efecte secundare, cum ar fi o scurgere uleioasă din anus și un caca gras. Având în vedere că consumul de alimente grase în timpul tratamentului poate nu numai să provoace efecte secundare, ci și să încetinească pierderea în greutate, este logic să urmați o dietă săracă în grăsimi.

Pot să beau alcool în timp ce iau aceste capsule?

Vă recomandăm să evitați alcoolul în timp ce luați Xenical dacă puteți. Deși puteți bea alcool în timp ce luați acest produs, alcoolul conține adesea o mulțime de calorii, mai mult decât credeți. Atunci când beți alcool, puteți ajunge să luați mai multe calorii decât doriți sau aveți nevoie, ceea ce anulează efectele pozitive ale combinației dintre Xenical și modificările stilului de viață.

Am nevoie de o rețetă pentru Xenical 120mg în România?

Aveți nevoie de o rețetă pentru Xenical 120mg capsule în România. Profesioniștii noștri medicali vă pot furniza o rețetă dacă consideră că acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră. Când faceți clic pe butonul „Vezi prețul Xenical ieftin În partea de sus a acestei pagini veți vedea un scurt chestionar din partea unei echipe de asistență medicală, conceput pentru a o ajuta să vă înțeleagă nevoile medicale. La fel ca în cazul unei consultații față în față cu medicul dumneavoastră de familie, medicii noștri vor evalua răspunsurile dumneavoastră la întrebările lor și vor scrie o rețetă pentru tratamentul pe care îl consideră cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Apoi puteți plăti pentru medicamente, iar ei vi le vor trimite rapid și discret ambalate.

Cum se depozitează acest produs

Păstrați acest produs într-un loc răcoros și uscat, la o temperatură sub 25 grade C. Păstrați-l în ambalajul său original pentru a-l proteja de lumină și umiditate. Nu utilizați acest produs dacă data de expirare imprimată pe ambalajul original a trecut. A nu se păstra la vederea și la îndemâna copiilor.