Cumpărați Mysimba online fără prescripție medicală

Mysimba

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Ce sunt comprimatele Mysimba?

Comprimatele Mysimba sunt un tratament pentru pierderea în greutate care vă poate ajuta să pierdeți în greutate prin reducerea poftei de mâncare și a poftelor. Atunci când sunt combinate cu o dietă săracă în calorii și un program regulat de exerciții fizice, aceste tablete vă pot ajuta să vă schimbați modelul de pierdere în greutate, făcându-vă mai puțin înfometat. Dacă sunteți un adult cu un IMC de 30 sau mai mult, cumpărarea Mysimba online în România ar putea fi alegerea potrivită de tratament pentru a vă ajuta în călătoria dvs. de pierdere în greutate.

Care este doza recomandată pentru comprimatele Mysimba?

Medicul dumneavoastră va decide ce doză de Mysimba trebuie să luați și trebuie să urmați întotdeauna cu atenție instrucțiunile acestuia. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră vă va recomanda, de obicei, să luați comprimatele în următoarele doze, crescând treptat doza săptămână de săptămână până în săptămâna 4:

 • Săptămâna 1: Un comprimat pe zi, luat dimineața.
 • Săptămâna 2: Două tablete pe zi, una dimineața și una seara.
 • Săptămâna 3: Trei tablete pe zi, două dimineața și una seara.
 • Începând cu săptămâna 4: Patru tablete pe zi, două dimineața și două seara. Aceasta este doza maximă pe care trebuie să o luați

Trebuie să luați comprimatele cu alimente și să le înghițiți întregi. După 16 săptămâni, medicul dumneavoastră va evalua dacă trebuie să continuați să cumpărați Mysimba fără prescripție medicală în România . Dacă nu ați pierdut cel puțin 5% din greutatea corporală după această perioadă, tratamentul va fi adesea oprit.

Sunt aceste tablete de pierdere în greutate potrivite pentru mine?

Comprimatele Mysimba trebuie administrate numai de către adulții cu vârsta de peste 18 ani cu un indice de masă corporală (IMC) de 30 și peste, ceea ce îi încadrează în categoria obezilor. Cu toate acestea, puteți lua acest tratament și dacă IMC-ul dumneavoastră este cuprins între 27 și 30 și dacă aveți și afecțiuni legate de greutate, cum ar fi hipertensiune arterială, diabet de tip 2 sau niveluri ridicate de grăsime din sânge.

IMC se calculează din greutatea și înălțimea dumneavoastră. Este un bun indicator pentru a afla dacă aveți o greutate sănătoasă sau nu. Dacă nu sunteți sigur de IMC-ul dumneavoastră, vă recomandăm să folosiți calculatorul NHS BMI care îl va calcula pentru dumneavoastră și vă va da o indicație dacă puteți sau nu să cumpărați Mysimba online în România pentru a pierde în greutate.

Cum mă ajută clorhidrat de naltrexonă și clorhidrat de bupropion în Mysimba să slăbesc?

Fiecare comprimat Mysimba conține două ingrediente active, clorhidrat de naltrexonă 8 mg și clorhidrat de bupropion 90 mg. Aceste ingrediente lucrează împreună în diferite zone ale creierului pentru a ajuta la reducerea poftei de mâncare și a poftelor. Prin suprimarea apetitului, aceste tablete vă ajută să mâncați mai puțin și să consumați mai puține calorii, ceea ce vă poate ajuta să pierdeți în greutate. Combinat cu o dietă hipocalorică și exerciții fizice regulate, acest tratament vă poate ajuta să vă schimbați percepția asupra alimentelor și să dezvoltați obiceiuri bune care vă vor ajuta să pierdeți și să vă mențineți greutatea.

Mysimba

Pot să iau aceste tablete de pierdere în greutate dacă iau alte medicamente?

Dacă luați alte medicamente, trebuie să-i spuneți medicului dumneavoastră la prima programare. Unele medicamente nu trebuie luate împreună, iar medicul dumneavoastră va avea nevoie de aceste informații pentru a decide dacă Mysimba este potrivit pentru dumneavoastră. Nu trebuie să luați aceste comprimate dacă luați deja :

Inhibitori ai monoaminoxidazei (IMAO), care sunt utilizați pentru depresie sau boala Parkinson, de exemplu fenelzina, selegilina, rasagilina. Nu veți putea cumpăra Mysimba fără prescripție medicală în România dacă ați luat un IMAO în ultimele 14 zile.

Opiacee sau medicamente care conțin opiacee, de exemplu codeină, dextrometorfan, metadonă, morfină, paregoric. Trebuie să nu mai luați opiacee timp de cel puțin 7-10 zile înainte de a putea cumpăra Mysimba online în România.

Medicul dumneavoastră va trebui să știe, de asemenea, dacă luați deja :

 • Medicamente care pot crește riscul de convulsii atunci când luați naltrexonă sau bupropion, de exemplu medicamente pentru depresie sau probleme de sănătate mintală, steroizi, medicamente pentru prevenirea malariei, antibiotice de chinolone, tramadol, teofilină, antihistaminice care vă fac somnoros (de exemplu clorfenamină), insulină sau alte medicamente utilizate pentru scăderea glicemiei, medicamente pentru a vă ajuta să dormiți, medicamente pentru a vă ajuta să vă descurcați mai bine la locul de muncă și medicamente pentru a vă ajuta să dormiți;insulină sau alte medicamente utilizate pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge, medicamente pentru a vă ajuta să dormiți
 • Medicamente utilizate pentru tratarea depresiei sau a altor probleme de sănătate mintală, de exemplu desipramina, venlafaxina, imipramina, paroxetina, citalopramul, risperidona, haloperidolul, tioridazina.
 • Medicamente utilizate pentru hipertensiune arterială, de exemplu beta-blocante precum metoprolol, medicamente antihipertensive precum clonidina.
 • Medicamente utilizate pentru bătăi neregulate ale inimii, de exemplu propafenonă, flecainidă.
 • Medicamente utilizate în tratamentul cancerului, de exemplu, ciclofosfamidă, ifosfamidă, tamoxifen.
 • Medicamente pentru boala Parkinson, de exemplu, levodopa, amantadină, orfenadrină.
 • Ticlopidină sau clopidogrel, care sunt utilizate pentru boli de inimă sau accident vascular cerebral.
 • Medicamente utilizate pentru HIV sau SIDA, de exemplu efavirenz, ritonavir.
 • Medicamente utilizate pentru epilepsie, de exemplu valproat, carbamazepină, fenitoină, fenobarbital.

Pot să iau acest tratament dacă sunt însărcinată sau dacă alăptez?

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, nu trebuie să cumpărați Mysimba online în România. Dacă vă îngrijorează creșterea în greutate sau efectele pe care obezitatea le poate avea asupra sarcinii, cereți sfatul medicului dumneavoastră, farmacistului sau echipei de îngrijire a sănătății. Aceștia vor fi bucuroși să vă sugereze opțiuni sigure care vă pot ajuta să pierdeți sau să vă controlați greutatea fără a vă pune copilul în pericol. De exemplu, vă poate sugera un program de dietă sau de exerciții fizice care să fie sigur în timpul sarcinii și care să vă ajute copilul să primească de la dumneavoastră nutrienții de care are nevoie.

Pot să beau alcool în timp ce iau Mysimba?

Medicul dumneavoastră vă va sfătui de obicei să nu consumați alcool în timp ce luați Mysimba. Alcoolul vă poate crește riscul de a avea crize, convulsii sau tulburări psihice în timp ce utilizați acest tratament. Aceste tablete pot, de asemenea, să vă reducă toleranța la alcool, ceea ce vă poate face mai vulnerabil la efectele consumului de alcool. Cu toate acestea, dacă beți foarte mult în acest moment, nu ar trebui să vă opriți brusc din băutură, deoarece acest lucru poate crește riscul de a avea o criză. Reduceți treptat consumul de alcool și cereți ajutorul medicului dumneavoastră de familie dacă aveți nevoie.

Mysimba

Voi putea să conduc în timp ce iau aceste tablete de pierdere în greutate?

Este posibil să vă simțiți amețit sau somnolent după administrarea comprimatelor Mysimba, ceea ce vă poate afecta concentrarea și capacitatea de a conduce vehicule. Dacă prezentați aceste simptome sau orice alte simptome care vă pot împiedica să vă concentrați sau să răspundeți în mod corespunzător, nu trebuie să încercați să conduceți vehicule sau să folosiți unelte sau utilaje până când efectele nu au dispărut și sunteți sigur că puteți face acest lucru. Dacă acest tratament provoacă convulsii, leșin sau slăbiciune musculară, nu trebuie să încercați să conduceți vehicule și trebuie să anunțați imediat medicul dumneavoastră.

Când nu trebuie utilizat acest produs?

Comprimatele Mysimba nu sunt adecvate pentru utilizare la copii cu vârsta sub 18 ani. Dacă aveți peste 65 de ani, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza acest produs, deoarece s-ar putea să nu fie potrivit pentru dumneavoastră. Aceste tablete nu sunt recomandate persoanelor cu vârsta de peste 75 de ani. Nu luați acest produs dacă sunteți alergic la naltrexonă, bupropion sau la oricare dintre celelalte ingrediente enumerate. Nu trebuie să luați aceste comprimate dacă:

 • Aveți o tensiune arterială anormal de ridicată care nu este controlată de medicamente.
 • Aveți o boală care provoacă crize sau convulsii sau aveți antecedente de crize.
 • Aveți o tumoare pe creier
 • Sunteți un băutor înrăit și ați încetat recent să mai consumați alcool sau aveți în vedere să încetați în timp ce luați Mysimba.
 • Ați încetat recent să luați sedative sau medicamente utilizate pentru tratarea anxietății sau aveți în vedere întreruperea tratamentului în timp ce luați Mysimba. Acest lucru este valabil mai ales dacă luați benzodiazepine.
 • Suferiți sau ați suferit de tulburare bipolară sau de schimbări extreme de dispoziție.
 • Folosiți alte medicamente care conțin naltrexonă sau bupropion.
 • Aveți sau ați avut o tulburare de alimentație, de exemplu, anorexie nervoasă sau bulimie nervoasă.
 • Sunteți în prezent dependent de opiacee cronice sau de antagoniști de opiacee, cum ar fi metadona, sau sunteți în sevraj acut, cunoscut și sub numele de „cold turkey”.
 • Luați medicamente pentru depresie sau boala Parkinson, numite IMAO, sau le-ați luat în ultimele două săptămâni.
 • aveți o boală hepatică severă
 • aveți o boală renală în stadiu terminal.

Consultați medicul dumneavoastră sau farmacistul înainte de a lua acest produs dacă :

 • Vă simțiți deprimat, vă gândiți la sinucidere, aveți antecedente de tentative de suicid sau aveți alte probleme de sănătate mintală.
 • ați suferit un traumatism cranian grav
 • consumați regulat alcool
 • folosiți în mod regulat somnifere
 • sunteți dependent de cocaină sau de alte stimulente
 • sunteți diabetic și folosiți insulină sau alte medicamente care vă pot scădea glicemia
 • Luați medicamente care pot crește riscul de convulsii.
 • aveți tensiune arterială ridicată
 • aveți o boală coronariană necontrolată cu simptome precum dureri în piept sau un atac de cord recent
 • Aveți sau ați avut o afecțiune care afectează fluxul de sânge către creier.
 • aveți probleme cu ficatul
 • aveți probleme renale
 • Aveți antecedente de manie care au avut ca rezultat un comportament neobișnuit și sentimente de exaltare sau entuziasm.
 • Aveți o intoleranță la anumite zaharuri, deoarece aceste comprimate conțin lactoză.

Mysimba are efecte secundare?

Ca toate medicamentele, comprimatele Mysimba pot avea efecte secundare, deși este posibil să nu le resimțiți. Dacă prezentați oricare dintre următoarele reacții adverse grave, trebuie să solicitați imediat asistență medicală sau să mergeți la camera de urgență dacă este necesar:

Mysimba

 • Gânduri sinucigașe, depresie, impulsuri de a se răni, alte gânduri angoasante.
 • Crize epileptice sau convulsii, pierderea cunoștinței.
 • Simptomele eritemului multiform și ale sindromului Stevens Johnson, de exemplu, pete roșii și mâncărimi pe membre, bășici severe, sângerări la nivelul buzelor, ochilor, gurii, nasului și organelor genitale.
 • Simptomele rabdomiolizei, de exemplu, crampe musculare severe, dureri musculare, slăbiciune musculară.
 • Simptomele unei reacții alergice severe, de exemplu, dificultăți de respirație sau de înghițire, dureri articulare sau musculare, erupții cutanate, mâncărimi, urticarie, amețeli, febră, umflarea feței, gurii, limbii sau gâtului.

Alte reacții adverse frecvente pe care le puteți experimenta includ:

 • Senzație sau stare de rău
 • Constipație
 • Dureri de cap
 • Anxietate
 • Amețeli, învârteli, amețeli
 • Senzație de tremurat, tremurături
 • Dificultăți de somn, insomnie
 • Schimbarea gustului alimentelor, gură uscată
 • Dificultăți de concentrare
 • Senzație de oboseală și somnolență, somnolență, lipsă de energie, letargie, oboseală
 • Zgomote în urechi, tinitus
 • Bătăi rapide sau neregulate ale inimii
 • Bufeuri de căldură
 • Creșterea tensiunii arteriale, care poate fi severă
 • Durere în abdomen sau în partea superioară a abdomenului
 • Transpirație excesivă
 • Erupție cutanată, mâncărime, prurit
 • Căderea părului, alopecie
 • Iritabilitate
 • Senzație de nervozitate

Pentru o listă completă a reacțiilor adverse potențiale pe care le puteți avea în timpul tratamentului cu acest medicament, vă rugăm să consultați prospectul cu informații pentru pacient inclus cu produsul dumneavoastră. Dacă aveți aceste sau orice alte reacții adverse în timpul tratamentului cu acest produs, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Pentru mai multe informații despre cum să raportați efectele secundare ale medicamentelor, consultați Sistemul de cartonașe galbene al MHRA.

Am nevoie de o rețetă pentru Mysimba?

Aveți nevoie de o rețetă pentru Mysimba în România. Profesioniștii din domeniul sănătății vă pot prescrie rețete dacă consideră că acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră și pentru boala dumneavoastră. Când faceți clic pe butonul „Vezi prețul de Mysimba ieftin În partea de sus a acestei pagini veți vedea un scurt chestionar elaborat de echipa noastră de asistență medicală, conceput pentru a o ajuta să vă înțeleagă nevoile medicale.

La fel ca în cazul unei consultații față în față cu medicul dumneavoastră de familie, medicii noștri vor evalua răspunsurile dumneavoastră la întrebările lor și vor scrie o rețetă pentru tratamentul pe care îl consideră cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Apoi puteți plăti pentru medicamente, iar noi vi le vom trimite rapid și discret ambalate.

Cum se depozitează acest produs

Păstrați acest produs într-un loc răcoros și uscat, la o temperatură sub 30 grade C. Nu utilizați acest produs dacă data de expirare imprimată pe ambalajul original a trecut. A nu se păstra la vederea și la îndemâna copiilor.